Activiteiten

Ieder jaar worden er door de BeCO een aantal activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar zal de Benefietcommissie van de M.F.V. Panacea zoveel mogelijk geld ophalen om bij te dragen aan een groot, interactief scherm in de wachtkamer van het Beatrix Kinderziekenhuis!

Op donderdag 4 oktober zullen artsen en medisch studenten samen van een diner genieten in ’t Feithhuis. Na afloop van het diner zal een loterij en veiling plaatsvinden met een prijzenpot van meer dan 1.000,- euro, gesponsord door de verschillende winkeliers uit Groningen. Alle opbrengst gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis.

Maandag 8 oktober zal in het grootste geneeskunde feest van de M.F.V. Panacea losbarsten. Het zal een angstaanjagende avond worden, dus kom allen in je meest griezelige outfit. Club Kokomo wordt omgetoverd in een waar Horror House waar 20 cent per biertje naar het goede doel zal gaan!

Daarnaast zal het op woensdagmiddag 10 oktober mogelijk zijn voor Stadjer en student te lasergamen op de Grote Markt. Voor een klein bedrag van 5,- euro bent u van harte welkom een potje mee te doen!

Klik op de verschillende activiteiten voor meer info!