Junior triagist(e) Groningen

Bedrijf
Auxilio
Type
Vacatures
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Studenten
Website
https://www.auxilio.nl

Omschrijving

GNK Bachelor Student in Grunn? Wordt Junior Triagist(e)! (Groningen)

Heb jij jouw bachelor behaald in de Geneeskunde en studeer jij in Groningen? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom bij ons werken als Junior Triagist(e). Een uitdagende en betekenisvolle job op ons Triage Support Center in Groningen. Als Junior Triagist(e) kun je het verschil maken in het leven van mensen.

Wat doet een Junior Triagist(e)?
Als Junior Triagist(e) is geen dag hetzelfde. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je beantwoordt alle medische hulpvragen die je krijgt en trieert op dusdanige wijze dat de hulpvragen zo efficiënt en vriendelijk mogelijk worden beantwoord. Jij doet dit op basis van urgentie denken. Jij bent de onmisbare schakel tussen patiënt en spoedpost. Door jouw verworven kennis zet jij je in om de zorg zo optimaal mogelijk te borgen. Je kunt goed omgaan met mensen die vanuit hun persoonlijke nood bellen naar de huisartsenpost. De werkzaamheden vinden plaats zowel in de dag, avonden of weekenden en zijn daarom goed te combineren met het lopen van coschappen en je studie.

Het profiel van de Junior Triagist(e):

 • Help jij graag mensen;
 • Ben jij in het bezit van je Geneeskunde bachelor;
 • Beschik je over uitstekende verbale communicatieve vaardigheden;
 • Blijf je kalm in stressvolle situaties;
 • Heb jij al coschappen gelopen, dat is een pré;
 • Ben je gemiddeld 3 diensten per maand beschikbaar voor een periode van 1,5 jaar. We hanteren een jaarsystematiek waardoor jij zelf kunt plannen wanneer je meer of (i.v.m. coschappen) minder wilt werken.

Wie zijn wij?
Auxilio bemiddelt in medische banen op verschillende niveaus en plekken door heel Nederland. Als Junior Triagist(e) kom jij te werken op het Triage Support Center, gevestigd in Groningen en op loopafstand van het UMC Groningen. Jij gaat als Junior Triagist(e) aan de slag in ons gedreven en sympathieke team van Junior Triagisten die de aangesloten spoedposten ondersteunen. Wij fungeren als extra vangnet zodat de branchenormen behaald kunnen worden. De toenemende druk op de spoedposten kan op deze manier goed verlaagd worden.
Wij hebben onze eigen academie waar je wordt opgeleid en getraind door onze ervaren en bevlogen trainers. Je krijgt e-learnings en een klassikale training aangeboden en wij bieden meerdere trainingssessies zodat je goed voorbereid aan deze uitdagende en interessante bijbaan kunt beginnen!

Wat bieden wij jou als Junior Triagist(e)?

 • Een goede leer- en werkplek;
 • Een salaris tot wel €22,50 per uur met vakantietoeslag (8%) en onregelmatigheidstoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede aanvulling op jouw CV;
 • Elke maand start er een klassikale training en kun je instromen.

Solliciteren?

Klik dan op de link hieronder en solliciteer direct!

https://auxilio.nl/medisch-student-bijbaan/?utm_source=panacea&utm_medium=vacaturepagina&utm_campaign=vacatures