ANIOS Interne Geneeskunde

Bedrijf
Medisch Centrum Leeuwarden
Type
Vacatures
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

ANIOS Interne Geneeskunde MCL

Wil jij als gedreven ANIOS ervaring opdoen op de afdeling Interne Geneeskunde? Krijg jij graag de ruimte om je verder te ontwikkelen? En zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Kom ook werken bij #teamMCL Voor de afdeling Interne Geneeskunde van het MCL zijn wij op zoek naar ambitieuze ANIOS!

Jij bij MCL
Als ANIOS ga je werken binnen een enthousiast team Interne Geneeskunde en Maag-, Darm- en Leverziekten en op de Spoedeisende Hulp. Voorts participeer je in het avond -, nacht- en weekenddienstrooster. Het assistentschap is een uitstekend voortraject voor de opleiding interne geneeskunde, dan wel ter voorbereiding op de huisartsgeneeskunde. Bij gebleken geschiktheid voor de interne geneeskunde, zullen wij je helpen bij het zoeken naar een opleidingsplaats.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een jaarcontract voor 38 uur per week. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen.
  • Vergoeding verhuizingskosten: je krijgt een vergoeding van je verhuizingskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL. De inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.
  • Portfolio-App: in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen. We zetten hiermee in op een ontwikkelingsgerichte functie. Benieuwd naar het ANIOS portfolio en hoe de App precies werkt? Bekijk dan het filmpje eens.
  • Mogelijkheden tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.
  • Extra reiskostenvergoeding: voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis.
  • Budget voor congressen en symposia: ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
  • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Medewerkers van het MCL kunnen gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Lid van de VLA (Vereniging Leeuwarder arts-assistenten): als ANIOS bij het MCL ben je lid van de VLA. Deze actieve vereniging organiseert onder andere zeildagen, wijnproeverijen en een maandelijkse krokettenlunch die je niet mag missen!

Jouw afdeling en collega’s
Op de afdeling zijn 27 ANIOS en AIOS werkzaam. De kliniek bestaat uit 92 bedden waarbij alle facetten van de interne geneeskunde aan bod komen. Aandachtsgebieden zijn vasculaire geneeskunde, nefrologie, endocrinologie, hemato-oncologie en maag-, darm- en leverziekten. Het MCL beschikt over een endoscopieafdeling en een grote dialyseafdeling met regionale functie.

Dit ben jij
Ben jij een jonge basisarts en heb je zin in een dynamische baan met enthousiaste collegae in een stimulerend leerklimaat en wil je je belangstelling, kennis en vaardigheden met betrekking tot interne geneeskunde en maag-, darm- en leverziekten verbreden onder gedegen supervisie, dan is dit je kans!

Meer weten? Neem contact op met: