ANIOS SEH

Bedrijf
Antonius Ziekenhuis Sneek
Type
Vacatures
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

ANIOS SEH

Als ANIOS SEH aan de slag in Antonius? Vele collega’s uit het hele land hebben in het mooie Sneek hun basis gelegd voor een glansrijke carrière!

Als ANIOS ben je werkzaam op de Spoedeisende Hulp en Eerste Hart Hulp in Sneek. Daarnaast geef je leiding aan het Spoed Interventie Team en Reanimatie Team.

SEH Antonius
Op de spoedeisende hulp zien we jaarlijks circa 13.000 patiënten voor alle poortspecialismen. Het gaat om patiënten van 0 tot 100 jaar met verschillende hulpvragen: van klein traumatisch letsel tot levensbedreigende aandoeningen. Met verpleegkundigen, SEH artsen en ANIOSsen SEH staat een professioneel en enthousiast team klaar om de patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg en aandacht. De spoedeisende hulp is een opleidingsplek voor SEH verpleegkundigen, co-assistenten en huisartsen in opleiding. Er is goede samenwerking met huisartsen, ambulancezorg en de kliniek.

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en leergierige basisarts die in het bezit is van het diploma ATLS en ABCDE of bereid is om deze opleiding te volgen. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en je beschikt over goede communicatieve en sterke sociale vaardigheden. Je toont initiatief en je hebt een reflecterende houding.

Wij zorgen voor jou!
Wij bieden een baan in een veilige omgeving waarin jij je, onder supervisie van een SEH Arts, snel kunt ontwikkelen tot een professionele basis arts. Je groeit in zelfvertrouwen en ontwikkelt leiderschap. Dit vormt een goede basis voor jouw verdere carrière. We bieden een contract voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van maximaal 2 jaar. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen. Het aanvangssalaris voor een ANIOS is FWG 65, trede 0 (€ 3.850,- exclusief ORT). Momenteel ontvang je bovendien een toeslag tot 1 september 2023. Je studiekosten voor de SEH
worden vergoed en het eerste jaar ontvang je een ook een reiskostenvergoeding bij woon- werkverkeer groter dan 30 kilometer enkele reis.

Daarnaast is er aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden zoals korting op fiets, fitness en multimedia.

Over Antonius
Antonius is een ondernemende organisatie die staat voor veilige en betrokken zorg. We onderscheiden ons door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden aan patiënten en cliënten. Zo bieden we zorg thuis als het kan en in het ziekenhuis als het moet. Met maar één doel voor ogen: kwalitatief hoogwaardige zorg vanuit ons hart, passend bij de patiënt of cliënt en haar omgeving. Met zo’n 3.000 deskundige medewerkers werken wij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest-Friesland, de Noordoostpolder en Urk.

Onze medewerkers zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor onze betrokken en bevlogen collega’s. Daarnaast werken we samen aan succesvolle oplossingen en creëren we een werkomgeving waar onze medewerkers kunnen groeien en presteren. Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. 

Enthousiast? Wij maken graag kennis!
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij:

Liesbeth Zwanikken
SEH-arts KNMG
T 0515-488557

Ids Damstra
Unitleider SEH
T 0515-488577

Solliciteren kan via de website van Antonius: www.mijnantonius.nl

Wil je een dag meelopen? Dit is altijd mogelijk! Neem contact op via één van bovenstaande telefoonnummers.

Locatie: Sneek
Opleiding: WO
Aantal uren: 36 uur
Contracttype: bepaalde tijd