ANIOS Ouderengeneeskunde

Bedrijf
Noorderbreedte
Type
Vacatures
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Artsen

Omschrijving

ANIOS Ouderengeneeskunde | 28-36 uur | Friesland                                                                                                                                                                                

qs8fi2Fa1jucG-iEHvh_ojK0q2rydqeHx4SYhZZAiGSDHO_cTswzPba2vIkvq2-YFaR_Cb2_g6YBJJjuUQNqaBcr86xO0lVPqUJKDxPnR_wP5I4pzQd5aBRH6vpyxYeY9yRNzWnyr8_A4jOHciZ5YFI

Jij bent een ambitieuze arts die graag het allerbeste uit zichzelf wil halen. Je wil jezelf optimaal ontwikkelen om uiteindelijk de beste zorg te kunnen verlenen. Maar wat past het beste bij jou? Welk  specialisme sluit het beste aan? Ontdek bij Noorderbreedte of de Ouderengeneeskunde bij jou past! 
Als ANIOS ouderengeneeskunde maak je tijd voor je patiënten en hun familie, heb je goede werk privé balans, kijk jij niet alleen naar de zorgvraag maar ook naar de mens hierachter en kun jij écht  iets betekenen! 

Wat het zo leuk maakt! 

 • Ouderengeneeskunde is een heel breed en daardoor heel afwisselend specialisme; • Medisch beleid is volop in ontwikkeling; 
 • Palliatieve zorg is een heel dankbaar onderdeel van het specialisme; 
 • Ouderengeneeskunde is niet alleen maar in verpleeghuizen maar kan ook onderdeel zijn bij  een huisartsenpraktijk; 
 • Interessant wanneer je houd van klinisch redeneren en analyseren; 
 • Baangarantie, nu en in de toekomst! 
 • Goed salaris. 

Kom jij dit als ANIOS bij ons ontdekken?

Waar kom je te werken? 
Noorderbreedte biedt voornamelijk zorg aan ouderen in Fryslân binnen vijftien locaties en een  revalidatiecentrum. Noorderbreedte is gespecialiseerd in dementie, jong dementie, Huntington,  Gerontopsychiatrie, Korsakov en Niet-Aangeboren Hersenletsel. Ouderen kunnen bij ons terecht  voor complexe zorg, revalidatie- en herstelzorg, dagbesteding en -behandeling. Wij hebben onze  locatie onderverdeeld in drie regio’s: Regio Midden (Leeuwarden), regio Oost (Hardegarijp, Kollum,  NoardBurgum) en regio West (Harlingen, Franeker, St. Annaparochie en Terschelling) 

Wij maken het verschil 
Bij Noorderbreedte werken ruim 2.700 medewerkers en ruim 1.500 vrijwilligers aan de waardevolle  dag voor de bewoners en cliënten. Dat doen zij door het verschil te maken. Dat verschil zit vaak al in  de kleine dagelijkse dingen. Door te luisteren, het levensverhaal van de bewoners/cliënten goed te  kennen, wordt duidelijk wat iemand nodig heeft of wenst. 
Wij willen het beste van de zorg bieden. Dat lukt alleen als we onze cliënten echt kennen én zien. We in staat zijn om aan te sluiten bij hun hartenwensen; hoe groot of klein die ook zijn. We echt  uitgaan van wat zij belangrijk vinden en niet van de taken die we moeten uitvoeren. 
Daarvoor zijn bevlogen vakmensen nodig, professionals die verantwoordelijkheid voelen en nemen.  Die eigenaar willen zijn en nieuwsgierig zijn naar hoe het nog beter kan. Samen aan de slag gaan, met  hoofd, hart en handen. Dicht bij de cliënten, dicht bij elkaar. 

Wat ga je doen? 
Je wordt onderdeel van onze enthousiaste vakgroep. Bij Noorderbreedte vinden wij het belangrijk  dat je je gezien voelt en met plezier naar je werk gaat. Wij hechten waarde aan persoonlijke  ontwikkeling en bieden ruimte voor creatieve verbeteringen.  
Als ANIOS werk je (multidisciplinair) samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, Behandelaren en  collega’s van de zorg. Aandachtspunten in jou werk:
Je werkt onder supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde. Dit biedt je de mogelijkheid om  onder begeleiding ervaring in het vakgebied Ouderzorg op te doen; 
Je verricht opnames en kamerbezoeken aan onze bewoners; 
Je woont het multidisciplinair overleg bij. Bij dit overleg maak je kennis met de behandelaren die een  belangrijke rol spelen bij herstel van de cliënten/bewoners.  

Wat bieden wij jou? 
Noorderbreedte is een opleidingscentrum. Bij interesse en geschiktheid kan de opleiding tot  Specialist Ouderengeneeskunde in Noorderbreedte worden gevolgd in een van onze wooncentra.

 • Een salaris op basis van de CAO-VVT FWG 65, tot een maximum van €5.939,16 op basis van  36 uur. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een  eindejaarsuitkering van 8,33 procent. 
 • 237,4 vakantie-uren op basis van 36 uur. 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget; 
 • Variatie en uitdaging door de grote diversiteit aan doelgroepen; 
 • Samenwerking met het UMCG op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en opleiding; • Je draait per maand 2/3 diensten en een 24 uurs dienst (waarbij overnachting tot de  mogelijkheden behoort); 
 • Enthousiaste collega’s die je een warm welkom geven en uitkijken naar je komst.  

Interesse? 
Kom dan ook het verschil maken! Bij Noorderbreedte vinden we dat ouderenzorg vooral daarover  moet gaan. Vind jij dit ook? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Marion Mollema, Adviseur  recruitment: Marion.slof@nb.nl.  
Inhoudelijk vragen over de functie van ANIOS Ouderengeneeskunde? Neem dan contact op met Edo Hoornstra, Manager Medisch en Behandeldiensten bij Noorderbreedte, op telefoonnummer 06-346 125 12 of via edo.hoornstra@nb.nl 

KHO0kedLswfvvD8hsii2r7EgD1BvRBcGuq9j65yxS4buQ6kuYJ1CPEKAOgdxqSo11rZRfUPmnijHlurznVt0EISu6Xfz-COSfIlz0-FL3BtX0_JW1zc5H7CjH3guiOTU8Q_VM3Wr8fEiLmmYPvNoWf0