Ontwikkeltraject als basisarts in de eerste lijn

Bedrijf
Me-doc
Type
Vacatures
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Artsen

Omschrijving

Ontwikkeltraject als basisarts in de eerste lijn

Me-doc

Ben jij klaar met de opleiding geneeskunde en heb je zin om aan de slag te gaan als basisarts in de eerste lijn? Vind je het prettig om begeleid te worden bij de overgang van coassistent naar arts-assistent? Mogelijk is Me-doc dan een goede vervolgstap voor jou.

Bij Me-doc kun je je als arts blijven ontplooien middels een ontwikkeltraject, afgestemd op jouw eigen ervaring en doelen.  

Na goede voorbereiding door middel van een onderwijsweek volgen er drie fases: 

  1. Werken als arts in de ouderengeneeskunde. Tijdens deze fase leer je omgaan met de verantwoordelijkheden als arts en het werken in de eerste lijn. 
  2. Verdieping als arts in de ouderengeneeskunde. Samen met je coach kijk je naar je doorgemaakte leercurve en maak je een vervolgplan. Aan de hand van het plan zal gekeken worden wat er nodig is om de gewenste ontwikkeling in te zetten. Is er bijvoorbeeld een andere werkplek gewenst? Wil je je ervaring in de eerste lijn uitbreiden als ANIOS in een huisartsenpraktijk? Of wil jij jouw kennis en kunde overdragen als coach? 
  3. Verdieping als professional in de ouderengeneeskunde. Hoe ziet jouw toekomstbeeld eruit? Door middel van coachgesprekken wordt ondersteuning geboden om jouw uiteindelijke doel te verduidelijken en hier naartoe te werken.

Gedurende het gehele traject zijn er vaste onderwijsmomenten en is er persoonlijke begeleiding via coaching door een collega-arts. Aan het einde van het traject ben je klaar om te solliciteren als huisarts of specialist ouderengeneeskunde. 

Meer informatie?
Ben je benieuwd wat Me-doc voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op www.me-doc.nl of kom in contact via info@me-doc.nl