Student(en) gezocht voor ons team bij een uniek programma

Bedrijf
Lentis
Type
Vacatures
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Studenten
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Student(en) gezocht voor ons team bij een uniek programma

Wij zijn een team van studenten/pas afgestudeerden die vanuit PGB-Wlz VG betaalde begeleiding bieden aan een leuke, vriendelijke, positieve en rustige jongen van nu 26 jaar oud met autisme en een inmiddels licht verstandelijke beperking.

Het stimulering programma loopt al 22 jaar en is uniek wat betreft duur en doorgaand succes. In het begin kon hij niet eens praten en was hij min of meer opgegeven in de natura zorg. Maar in 2014 heeft hij het praktijkonderwijs afgerond.

De teamleden komen uit de richtingen geneeskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en social work waardoor je ook veel van elkaar kan leren. De deeltijd begeleiding vindt plaats bij het gezin (hij woont nog thuis) in de stad Groningen. Het programma is opgezet rondom goed uitgewerkte ontwikkeldoelen die zijn opgesteld in samenspraak met Lentis Autisme Team Nederland. Je werkt 2 tot 4 uur per week en er wordt flexibel ingepland vanuit beschikbaarheid. Het ideale profiel is accepterend, enthousiast, creatief en doortastend. Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met fam. Schreuder (tel. 050 5422258, ’s-avonds) voor meer informatie.