ANIOS SEH

Bedrijf
Isala Zwolle
Type
Vacatures
Locatie
Zwolle
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

ANIOS SEH vacature.anios-seh.isala
Uiterste reactiedatum: 24 Augustus 2023

Wat ga je doen?

Als ANIOS SEH verleen je acute zorg aan patiënten die onze SEH bezoeken. Je verzorgt de eerste opvang, verricht lichamelijk onderzoek, verzorgt de anamnese en vraagt zo nodig aanvullend onderzoek aan. Op basis van een differentiaaldiagnose zet je de behandeling in. Je werkt met aandacht voor de patiënt en diens naasten, die ongerust en emotioneel kunnen zijn.
Dit alles doe je binnen het team op de SEH, onder supervisie van een SEH-arts. Je werkt op beide locaties  van Isala: in Zwolle en Meppel.
Omdat het werkaanbod gevarieerd en onverwacht is, is geen dag hetzelfde en wisselt de werkdruk van moment tot moment. Je hebt in je werk ook veel contacten buiten de SEH met professionals van andere specialismen, want veel van hun patiënten komen via de SEH het ziekenhuis binnen.

Waar ga je werken?

De SEH van Isala biedt, zo’n 42.000 keer per jaar, zorg aan patiënten uit ons grote adherentiegebied. Wij bieden SEH-zorg in de volle breedte, van complexe derdelijns zorg in Zwolle tot basis-spoedzorg in ons ziekenhuis in Meppel, dat op dit moment nieuw wordt gebouwd.
Binnen de SEH zijn 14 SEH-artsen KNMG, 6 AIOS SEG, 25 ANIOS SEG, meerdere HAIO’s, PA'ers, semi-artsen en co-assistenten werkzaam.
Samen leveren we professionele medische zorg, met aandacht en medeleven. Want voor de patiënt en zijn naasten is de SEH een spannende en emotionele omgeving.
De SEH vormt samen met de Acute opnameafdeling, de Intensive care, Traumachirurgie en Neurochirurgie Isala Acute zorg- en traumacentrum: één van de speerpunten van het ziekenhuis.

Wie ben je en wat breng je mee?

 • Je bent een zelfstandige, daadkrachtige, patiëntgerichte persoonlijkheid die rust uitstraalt, ook in soms hectische omstandigheden.
 • Je werkt goed en graag samen in een multidisciplinair team en kan je eigen grenzen aangeven.
 • Je communiceert in de context van de acute situatie duidelijk en effectief met patiënten, hun familie en collega-professionals.
 • Je hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde en bent geregistreerd in het BIG-register.
 • Je hebt ten minste 1 jaar klinische ervaring of een semi-arts stage afgerond op de spoedeisende hulp.
 • Je hebt aantoonbare belangstelling voor het vakgebied spoedeisende geneeskunde.
 • Een behaalde ATLS of SBMS cursus is een pre.

Wat bieden wij?

 • We bieden je een afwisselende baan, in een leuk team, waar je ontzettend veel leert. Isala is als een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland gelegen in een prachtige omgeving met leuke steden als Zwolle en Meppel.
 • Je krijgt een contract voor de duur van 6 maanden, met in principe verlenging van een jaar, waarbij de arbeidsomvang bespreekbaar is, met een minimum van 32 uur per week.
 • Het salaris is ingedeeld conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 65 met huidig maximumsalaris van € 6.091,00 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een programma "Sterk & Fit" met diverse (fysieke, mentale en loopbaangerichte) activiteiten.
 • Je wordt goed ingewerkt in alle diensten, zodat je stevig in je werk staat.
 • Heb je nog geen ATLS- of een andere erkende ABCDE-cursus, dan zorgen wij ervoor dat je die kunt volgen. En we bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan het ruime aanbod aan onderwijs en sociale activiteiten die we organiseren.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je per email contact opnemen met Anneloes Niesink, SEH-arts KNMG via mailadres a.a.m.niesink@isala.nl of telefoonnummer 088 624 53 42. Zij geeft graag antwoord op al je vragen.
Isala maakt deel uit van de OOR NO. Samen met de andere opleidingsinstellingen binnen de OOR NO bieden we je een geweldige start van je loopbaan in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk alle mogelijkheden op de website.


Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton.