Buddysysteem

Velden met een * zijn verplicht.

Buddysysteem M.F.V. Panacea & Medische Alumnivereniging Antonius Deusing

De M.F.V. Panacea heeft in samenwerking met de Medische Alumnivereniging Antonius Deusing een buddysysteem opgezet. Het buddysysteem maakt het mogelijk om als student gekoppeld te worden aan een arts die bij Antonius Deusing is aangesloten en zich als buddy heeft opgegeven. De ideale manier om je te verdiepen in het specialisme waarin je geïnteresseerd bent. Er zijn mogelijkheden tot onderzoek, meeloopdagen en keuzeprojecten in Groningen en door heel Nederland. Verder kun je vragen stellen en informatie krijgen over jouw carrière. In onderstaand formulier kun je aangeven wat jouw voorkeur is wat betreft specialisme, type ziekenhuis, type arts en locatie.

Nadat je je hebt aangemeld, zal zo snel mogelijk de optimale match gemaakt worden via de alumnifunctionaris van Antonius Deusing. Als er een arts gevonden is, krijgt deze een kopie van je buddy aanvraag. Vervolgens krijg je van een studentlid van Antonius Deusing de gegevens toegestuurd van jouw buddy en kun je contact opnemen om een afspraak te maken!

Ben je benieuwd hoe het er in andere ziekenhuizen aan toe gaat of wil je jouw netwerk vergroten binnen het UMCG? Maak gebruik van de kennis en kunde van alumni. Vul onderstaand formulier in dan gaan wij voor jou aan de slag!

Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met het bestuur van de M.F.V. Panacea via bestuur@panacea.nl of met de Medische Alumnivereniging Antonius Deusing via alumni@med.umcg.nl.

Stel jezelf even kort voor en vertel wat een buddy voor jou kan betekenen (bijvoorbeeld: meeloopdagen, vragen m.b.t. carrière, wetenschappelijk onderzoek, etc.)
2. In welk specialisme ben je geïnteresseerd?


3. Ben je bereid buiten de provincie Groningen te reizen voor een meeloopdag?

4. Heb je verder nog vragen of opmerkingen?
5. Wat is je naam?
6. Wat is je e-mailadres?