M1 Co-outdag

Lieve M1 student,

M1 is een jaar vol met zware KTC sessies en dag in dag uit rondrennen in een witte jas. Tussen deze drukte door hebben we allemaal wel een leuke dag en een feest verdiend. Op vrijdag 1 juli is het zo ver, de COlourful Co-Outdag 2022! Een vrije dag voor alle WZA en UMCG coassistenten of je nou in de kliniek zit of een college volgt op het KTC. Deze gezellige dag is speciaal voor jullie georganiseerd. Alleen bij inschrijving krijg je vrij van coschappen of KTC!!

Om 13.00 uur zal het programma van start gaan met een dagactiviteit bij Teuntje de Slak. Na een middag op het water en strand, is er een heerlijk diner bij Land van Kokanje. De dag zal worden afgesloten met een feest bij het News Café, dus haal je dansmoves uit de kast en geniet van de vrije avond!

De kosten voor de hele dag bedragen €35,- . Kan je niet de hele dag aanwezig zijn maar wil je toch graag deel uitmaken van deze Co-Outdag? Dat kan! Er zijn losse kaartje verkrijgbaar voor het dagactiviteit, diner + feest en feest. Ga voor meer informatie over de ticket opties en het inschrijven naar panacea.nl

Hopelijk zien we jullie allemaal op 1 juli!

Liefs, Co-Outdagcommissie 2022