Commissiesollicitaties

Wil jij graag een commissie doen bij Panacea? Schrijf je dan gauw in en geef je voorkeur op! De sollicitaties zullen plaatsvinden tussen 19 en 29 september. Je wordt vanzelf gebeld door de commissie voor een afspraak!

Voor de volgende commissies zoeken we nieuwe leden:

De Activiteitencommissie: AkCie
De AkCie staat garant voor de organisatie van diverse activiteiten. Voorbeelden zijn een dagje walibi, een liftwedstrijd en uiteraard verschillende themafeesten, zoals “Outer Space, this party is gonna be out of this world!”, “Hard to Ghetto!” en een fantastisch eindfeest aan het einde van het collegejaar.

De Almanakcommissie: AlmanakCie
Deze commissie zorgt er ieder jaar weer voor dat er een gratis almanak uitkomt waarin alle Panacealeden staan met naam, adres, telefoonnummer en pasfoto. Hierdoor is het een prachtig en onmisbaar boekwerk voor elke geneeskundestudent. Ook bevat de almanak de vele bijdragen van alle commissies van de M.F.V. Panacea, disciplinegroepen, studenten en gastauteurs.

De Benefiet Commissie Oktober: BeCO
De BeCO organiseert in oktober onze benefietmaand. Elke jaar wordt er in deze maand geld opgehaald voor een goed doel doormiddel van feesten, diners en andere leuke activiteiten.

De Bachelorbul, Ouderdag, College Carrousel commissie: BOCCie
Deze commissie zorgt voor een mooie afsluiting van je bachelor. Daarnaast zal de BOCCie ervoor zorgen dat je ouders een inkijkje kunnen krijgen in jouw studententijd! 

De Buitenlandse Reiscommissie: BRC
Verre reizen met een medisch tintje liggen voor de medische studenten binnen handbereik dankzij de BRC. In voorgaande jaren zijn er reizen georganiseerd naar onder andere: Sofia, Zagreb, Bologna, Newcastle, Toscane, Istanbul, Berlijn, Budapest, Krakau, Barcelona, Praag, Warschau en afgelopen jaar naar Porto en Lissabon. 

De Carrière Commissie: CarCie
De CarCie organiseert gedurende het jaar een aantal carrière-avonden. Hierbij komt een bepaald specialisme binnen de Geneeskunde aan bod; van Seksuologie tot Forensische Geneeskunde, je kunt je overal in verdiepen!

Carreer Event Panacea: CEPCie:
Deze commissie van Panacea geeft jou inzicht in alle carriere mogelijkheden die je hebt als arts. Ze organiseren een dagvullend programma. Daarbij wordt deze dag altijd afgesloten met een borrel.

De Co-outdag Commissie: Co-outdag (Voor M1 studenten uit het UMCG)
Jaarlijks wordt er DÉ Co-outdag van het UMCG georganiseerd door deze commissie, waarvoor alle M1 studenten vrij krijgen. Deze fantastische dag wordt altijd afgesloten met een diner en afgekocht feest in samenwerking met de Co-raden vanuit Assen en het Martiniziekenhuis!

De Cultuurcommissie: CuCo
De CuCo organiseert uiteenlopende activiteiten met een cultureel tintje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pokertoernooi, een wijnproeverij, een oud-Hollandse spelletjesavond en een running dinner.

De Galabal Commissie: GalaCie
Strak in rokkostuum en baljurk speelt deze commissie het iedere keer weer klaar. Het magische galabal wordt elk jaar door deze commissie georganisseerd, met thema’s als “Enchanted Forest” en “Ice & Fire”.

De Panaceaband: ‘Hart Geruis’
De M.F.V. Panacea heeft een eigen band die alleen uit geneeskundestudenten bestaat. Deze band treedt op tijdens verschillende activiteiten van de M.F.V. Panacea, maar bijvoorbeeld ook bij de Bachelor-buluitreiking.

Jaarvertegenwoordiging Year Representation 1: JV/YR 1
De JV/YR1 is hèt aanspreekpunt voor eerstejaars Bachelorstudenten geneeskunde met betrekking tot het onderwijs. Tevens organiseren zij verschillende leuke activiteiten!

Jaarvertegenwoordiging Year Representation 2: JV/YR 2
De JV/YR2 is hèt aanspreekpunt voor tweedejaars Bachelorstudenten geneeskunde met betrekking tot het onderwijs. Tevens organiseren zij verschillende leuke activiteiten!       
                                              
Jaarvertegenwoordiging (JV) 3
De Jaarvertegenwoordiging voor de studenten uit jaar 3! 

De Masterraad jaar 1: MR1
De masterraad is de jaarvertegenwoordiging van de eerstejaars masterstudenten. Deze
commissie organiseert allerlei verschillende activiteiten (het masterraad symposium,
maandelijkse borrels voor de masterstudenten, lezingen en cursussen), maar draagt ook hun
steentje bij in de evaluatie van het onderwijs van hun jaarlaag.

De Masterraad jaar 3: MR3
De CSO is de jaarvertegenwoordiging van de derdejaars masterstudenten. Zij organiseren ook
allerlei verschillende activiteiten zoals lezingen, borrels en een co-outdag. Ook deze commissie is
nauw betrokken bij de evaluatie van het onderwijs van hun jaarlaag.

Medical Aid by Student Help: MASH
Elk jaar zorgt deze commissie voor de inzameling, verpakking, transport en verscheping van medische artikelen voor een ziekenhuis in Tanzania.     

De Musicalcommissie: MusicalCie
Eens in de twee jaar wordt er een Panaceamusical georganiseerd, met zowel een cast als een orkest bestaande uit geneeskundestudenten. In 2019 heeft de musical “Grease” geschitterd in de Stadsschouwburg voor meer dan 1100 bezoekers. Komend jaar zal de nieuwe commissie gevormd worden die de volgende musical uit mag kiezen.

De PanEssay
De PanEssay is het verenigingsblad van de M.F.V. Panacea, dat vier keer per jaar verschijnt. Ze hebben ook een website, waar allerlei grappige en interessante artikelen op te vinden zijn. Vrijwel alle stukken worden voor en door studenten geschreven. Onderwerpen zijn onder andere Panacea-activiteiten, het onderwijs, de gezondheidszorg en allerlei ingezonden artikelen.

De Fotocommissie: Pan-F
Bij alle activiteiten van de M.F.V. Panacea worden foto’s gemaakt door de Pan-F. De foto’s kunnen worden bekeken op de website van de M.F.V. Panacea. De Pan-F verzorgt ook de meeste foto’s in de PanEssay en de almanak.

De Premaster Geneeskunde Commissie (PMGcie)
De PMG commissie organiseert verschillende activiteiten voor de PMG-groep en bestaat uit 3 leden!

De Panacea Introductiecommissie: PanIC'22
De PanIC verzorgt ieder jaar de introductie voor de nieuwe eerstejaars. Deze  commissie bestaat altijd uit zestien eerstejaarsstudenten van het vorige jaar. Tijdens de introductie zorgt de PanIC ervoor dat de nieuwe studenten zich thuis gaan voelen in de faculteit en bij de M.F.V. Panacea.

De Sportcommissie: SpoCo
Deze commissie organiseert diverse sportieve activiteiten. De ski-reis, het beachvolleybaltoernooi en deelname aan de Batavierenrace zijn jaarlijks terugkerende activiteiten. Ook worden verschillende activiteiten zoals schaatsen, paintballen en een voetbaltoernooi georganiseerd.

De Tropengeneeskundecommissie: Tropen
Deze commissie organiseert het keuzeproject “Tropengeneeskunde”. Ieder jaar kiezen veel tweede- en derdejaarsstudenten voor verdieping in dit deel van de geneeskunde.

De Urgente Geneeskunde Commissie: UrgenCie
Deze commissie organiseert EHBO-cursussen voor geneeskundestudenten. Daarnaast verzorgen ze workshops over verscheidene aspecten van de acute hulpverlening zoals brandwonden, gipsen en hechten.

Liefs,
BP'36