Creatieve commissies

Ben jij creatief op het gebied van muziek, schrijven of fotografie? Dan heeft Panacea vast een commissie voor jou waarin je al deze creativiteit kwijt kan! Zie hieronder bij welke commissies jij je creatieve steentje bij kan dragen aan de vereniging.

Speelt de video niet af? Klik dan hier

De Almanakcommissie: AlmanakCie
Deze commissie zorgt er ieder jaar weer voor dat er een gratis almanak uitkomt waarin alle Panacealeden staan met naam en pasfoto. Hierdoor is het een prachtig en onmisbaar boekwerk voor elke geneeskundestudent. Ook bevat de almanak de vele bijdragen van alle commissies van de M.F.V. Panacea, disciplinegroepen, studenten en gastauteurs.

De Lustrumcommissie: LustrumCie
Eens in de vijf jaar wordt er een Lustrum georganiseerd om de oprichting van Panacea te vieren. In één week worden veel activiteiten georganiseerd. In 2017 heeft het 6e Lustrum van Panacea plaatsgevonden met het thema “VertIgo”, met onder andere een openingsfeest, biercantus, bezoek aan de dierentuin, live operatie en afsluitend Galabal. Het 7e Lustrum van Panacea zal in 2022 plaatsvinden.

De Musicalcommissie: MusicalCie
Eens in de twee jaar wordt er een Panaceamusical georganiseerd, met zowel een cast als een orkest bestaande uit geneeskundestudenten. Afgelopen jaar heeft de musical “Grease” geschitterd in de Stadsschouwburg voor meer dan 1100 bezoekers. Komend jaar zal de nieuwe commissie gevormd worden die de volgende musical uit mag kiezen.

De Panaceaband: ‘Hart Geruis’
De M.F.V. Panacea heeft een eigen band die alleen uit geneeskundestudenten bestaat. Deze band treedt op tijdens verschillende activiteiten van de M.F.V. Panacea, maar bijvoorbeeld ook op feesten en gala’s van andere verenigingen.

De PanEssay
De PanEssay is het verenigingsblad van de M.F.V. Panacea, dat vier keer per jaar verschijnt. Ze hebben ook een website, waar allerlei grappige en interessante artikelen op te vinden zijn. Vrijwel alle stukken worden voor en door studenten geschreven. Onderwerpen zijn onder andere Panacea-activiteiten, het onderwijs, de gezondheidszorg en allerlei ingezonden artikelen.

De Panacea Fotocommissie: Pan-F
Bij alle activiteiten van de M.F.V. Panacea worden foto’s gemaakt door de Pan-F. De foto’s kunnen worden bekeken op de website van de M.F.V. Panacea. De Pan-F verzorgt ook de meeste foto’s in de PanEssay en de almanak.