Ontspanningscommissies

Vind jij het belangrijk dat er naast studeren ook genoeg ruimte blijft voor ontspanning? Ben jij sportief of houd je wel van een feestje? Kijk dan eens of een van onderstaande commissies bij je past! Deze commissies organiseren stuk voor stuk diverse vermakelijke activiteiten voor geneeskundestudenten.

Speelt de video niet af? Klik dan hier

De Activiteitencommissie: AkCie
De AkCie staat garant voor de organisatie van diverse activiteiten. Voorbeelden zijn een dagje Walibi, een liftwedstrijd en uiteraard verschillende themafeesten, zoals “Proud to be Goud”, “Fairytales” en een fantastisch eindfeest aan het einde van het collegejaar “CSI”.

De Benefiet Commissie Oktober: BeCO
De BeCO haalt geld op voor het goede doel doormiddel van verschillende activiteititen. Ook organiseert het een van de grootste Panacea-themafeesten en andere leuke activiteiten.

De Buitenlandse Reiscommissie: BRC
Verre reizen met een medisch tintje liggen voor de medische studenten binnen handbereik dankzij de BRC. In voorgaande jaren zijn er reizen georganiseerd naar onder andere: Sofia, Zagreb, Bologna, Newcastle, Toscane, Istanbul, Berlijn, Budapest, Krakau, Barcelona, Praag, Warschau, Madrid, Valencia en Turijn.

De Cultuurcommissie: CuCo
De CuCo organiseert uiteenlopende activiteiten met een cultureel tintje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pokertoernooi, een wijnproeverij, oud-Hollandse spelletjesavond en een running dinner.

Galabalcommissie: GalaCie
Strak in rokkostuum en baljurk speelt deze commissie het iedere keer weer klaar. Het magische galabal wordt elk jaar door deze commissie georganisseerd, met afgelopen jaar als thema "Enchanted Forest".

De Panacea Introductiecommissie: PanIC
De PanIC verzorgt ieder jaar de introductie voor de nieuwe eerstejaars. Deze commissie bestaat altijd uit zestien eerstejaarsstudenten van het vorige jaar. Tijdens de introductie zorgt de PanIC ervoor dat de nieuwe studenten zich thuis gaan voelen in de faculteit en bij de M.F.V. Panacea.

Pre-Master Geneeskunde Commissie: PMG-Cie
De PMG-Cie organiseert activiteiten voor de Pre-masterstudenten. Naast borrels organiseert deze commissie ieder jaar een onderwijsactiviteit, zoals een workshop intuberen, en een eindactiviteit om het jaar gezamenlijk af te sluiten.

De Sportcommissie: SpoCo
Deze commissie organiseert diverse sportieve activiteiten. De ski-reis, het beachvolleybaltoernooi en deelname aan de Batavierenrace zijn jaarlijks terugkerende activiteiten. Ook worden verschillende activiteiten zoals schaatsen, paintballen en een voetbaltoernooi georganiseerd.