Geneeskunde disputen

De studie geneeskunde heeft 4 onafhankelijke disputen. Onafhankelijk betekent dat de disputen niet verbonden zijn aan de M.F.V. Panacea. Wel studeren alle leden van de disputen geneeskunde in Groningen. Er zijn 2 vrouwen en 2 mannen disputen. 

'Groninger Medisch Dames Dispuut XORA'
Gefeliciteerd met je plekje bij de leukste studie in de leukste studentenstad van Nederland! 
Wij zijn het Groninger Medisch Dames Dispuut Xora en, zoals ieder jaar, op zoek naar een nieuwe lichting geheel bestaande uit nieuwe eerstejaars. Ben jij eerstejaars geneeskunde student en heb je interesse om deel uit te maken van een gezellige groep meiden die iedere maandagavond bij elkaar komt en daarbuiten ontzettend veel leuke dingen doet samen? Dan zijn wij opzoek naar jou. In september begint onze meelooptijd. 
Bij interesse stuur ons een mailtje: bestuurgmddxora@gmail.com 
Liefs,
Alle leden der G.M.D.D. XORA
Insta @gmddxora

'Groninger Medisch Damesdispuut Usus Cognitus'
Lieve meiden,
Wij zijn Usus Cognitus, het oudste Medisch Damesdispuut van Groningen en wij hebben inmiddels al meer dan 100 senioren. Iedere maandagavond komen wij gezellig samen om te eten en eindigen wij in de stad. Daarbuiten hebben wij veel activiteiten zoals kerstdiner, koningsdag, moeder/vader-dochter dag en chillweekend.
Je kan ons herkennen aan de blauwe truien dus spreek ons vooral aan op de introductiedagen!
Mocht je verder vragen hebben dan kun je mailen naar: mddususcognitus@gmail.com

'Medisch Herendispuut Cambrinus'

Mannen! Wij, Medisch Herendispuut Cambrinus, kregen een maximum van 80  woorden om ons dispuut te beschrijven, dus we proberen het puntsgewijs te doen!

  • Opgericht in 1991 & meer dan honderd leden
  • Dispuutshuis in hartje Groningen, vaste hangplek
  • Wekelijkse borrelavond die vrijwel altijd eindigt in de stad
  • Veel activiteiten, inclusief veel oud-leden: Koningsdag A’dam, Carnaval, Lustrum, festivals, mix vrouwendispuut, skireis, vader/moederdag
  • Meerderheid combineert Cambrinus met lidmaatschap Vindicat/Albertus

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen om met ons en je medejaars een biertje te komen doen? Laat hier dan je telefoonnummer achter klik hier en tot snel!

'Medisch Heerendispuut het Gilde der Priapisten'
Aan alle eerstejaars heren,
Wij zijn Medisch Heerendispuut het Gilde der Priapisten. Sinds 1994 komen we iedere maandagavond samen om te eten, de nodige biertjes te nuttigen en vervolgens de avond voort te zetten in de stad. Bij deze nodigen we jullie uit om ons beter te leren kennen! Aan het begin van het jaar zullen we ons jaarlijks Gilde Integratie Festijn geven. Daarnaast hebben we vanaf september verschillende mooie thema-avonden op de planning staan, waaronder een speciaalbierproeverij.
Lijkt het je mooi om een keer langs te komen?
Laat je nummer dan hier achter en tot snel!