Introductie

Ieder jaar organiseert de Panacea Introductie Commissie (PanIC) de introductietijd voor alle eerstejaars geneeskundestudenten. Tijdens deze introductie leren de nieuwe studenten de faculteit, de M.F.V. Panacea en vooral elkaar beter kennen. Dit jaar is het thema 'Inspiring: Blaas leven in je medische studententijd'. Door de coronacrisis is het nog niet helemaal duidelijk in welke vorm de introductie gaat plaatsvinden, maar het is sowieso onmisbaar voor een goede start van je studie. Dus zorg dat je je inschrijft! 

Op 31 augustus zal er een digitale introductiedag plaatsvinden. Je zal je mentorgroepje digitaal ontmoeten en met hen ga je de (digitale) introductie meemaken. Tijdens deze dag zullen er verschillende onderdelen langskomen. Zo zal je kennismaken met de faculteit, de commissies van Panacea en nog veel meer! Stel je mentoren (mentormama’s en mentorpapa’s) al je vragen over studeren en vergeet vooral niet naar de leukste kroegen en plekken in Groningen te vragen. Zo kan je toch, ondanks corona, alvast je mede-studenten en Groningen leren kennen! Klik hier voor meer informatie over de digitale introductie!

Van 17 tot 20 september zullen er fysieke introductiedagen plaatsvinden. Voor elke Learning Community (LC) wordt er één dag georganiseerd. Deze dag zit vol met leuke spellen! Hier krijg je de kans om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nog meer mensen te ontmoeten. Bij deze fysieke eerstejaarsdag worden alle corona maatregelen in acht genomen. Klik hier voor meer informatie over de fysieke introductie!