Waarom moet ik lid worden van Panacea?


Kortingen

Studeer jij graag met fysieke boeken? Via onze boekenwebsite kan je studiekboeken voor de laagste prijs aanschaffen. Hetzelfde geldt voor labjassen, welke verplicht zijn tijdens anatomiepractica, en voor instrumenten die je tijdens je master nodig zal hebben. Met de hoge kortingen kun je alleen in je eerste jaar al je lidmaatschapskosten ‘terugverdienen’.

Maar dat is niet alles! Als je lid word van de M.F.V. Panacea kan je gratis of met korting naar de activiteiten die georganiseerd worden door de vereniging; dat zijn meer dan 100 activiteiten per jaar! Zie in het filmpje hieronder een klein deel van de activiteiten die georganiseerd worden door de M.F.V. Panacea!

Speelt de video niet af? Klik dan hier

Introductie

Alleen als je lid bent van de M.F.V. Panacea kun je deelnemen aan de introductieperiode van de studie Geneeskunde. De introductie wordt namelijk georganiseerd door de Panacea Introductiecommissie (PanIC). Deelnemen aan de introductie is de uitgelezen kans om informatie te ontvangen over de studie waaraan je direct daarna gaat beginnen, meer te weten te komen over de M.F.V. Panacea én studiegenoten te leren kennen! 

Actief lid worden

De M.F.V. Panacea heeft een groot aantal commissies waarin je actief kunt zijn gedurende je studie; wel 32 commissies! Er zijn commissies die ontspannende activiteiten organiseren, zoals feestjes; commissies die hun creativiteit de loop kunnen laten, bijvoorbeeld bij de Almanak; commissies die zich bezighouden met de verbetering van het onderwijs; commissies die loopbaan oriënterende activiteiten organiseren én commissies die activiteiten organiseren speciaal voor masterstudenten. Als actief lid werk je met een groep medestudenten naar iets moois kan toe. Daarnaast brengt actief lidmaatschap ontspanning en afleiding van je studie, een leuke vriendengroep en staat het ook leuk op je cv!