Onderwijs

For the English website, click here!

Welkom op de onderwijspagina van de bachelor! Hier vind je allerlei informatie over bachelorgerelateerde zaken binnen het onderwijs. Denk hierbij aan de rol van de medezeggenschap binnen de bachelor, informatie over stagelopen in het buitenland en het antwoord op een aantal veelgestelde vragen! Daarnaast is het mogelijk om semesterverslagen te raadplegen, je tentamenklachten te versturen, de voortgangstoets na te kijken en je aan te melden voor het krijgen of geven van bijles. 

Ben jij masterstudent? Kijk dan op de onderwijspagina van de master voor meer informatie over allerlei mastergerelateerde onderwijszaken! 

Adv 
AthenaStudies is een organisatie voor studenten, door topstudenten met een sterke focus op kwaliteit. Onze docenten hebben dezelfde tentamens gemaakt als jij, waardoor ze exact weten hoe het tentamen zo hoog mogelijk behaald kan worden. Bij AthenaStudies focussen we niet slechts op cijfers, maar vooral op de wijze waarin we jou zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Na zeven jaar herevalueren en verbeteren van onze tentamentrainingen heeft AthenaStudies een vlijmscherpe lesmethode ontwikkeld, die met een slagingspercentage van 91% zeer effectief is gebleken.

De tentamentrainingen voor RUG Geneeskunde vind je onder deze link. Ben je benieuwd naar mogelijkheden qua werk of heb je andere vragen, mail dan naar fmw.rug@athenstudies.nl