Medezeggenschap

In Groningen zijn er ontzettend veel studenten actief binnen de medezeggenschap, zowel op regionaal als op landelijk niveau. Ook binnen Panacea wordt er veel gedaan aan medezeggenschap! Op regionaal niveau betekent dit het volgende: de Commissaris Bacheloronderwijs en de Commissaris Masteronderwijs en Carrière nemen deel aan de tweewekelijkse ProMed-vergaderingen. Progressief Medicijnen (ProMed) is het overkoepelende belangenbehartigingsorgaan van geneeskundestudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Op de pagina 'ProMed' kun je meer informatie vinden over wat ProMed doet en over welke studenten er binnen ProMed actief zijn.
showimage?f=promed.jpg&size=medium

Op landelijk niveau zijn de Commissaris Bacheloronderwijs en de Commissaris Masteronderwijs en Carrière actief binnen het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS). Deze stichting houdt zich op landelijk en politiek niveau bezig met het behartigen van de belangen van alle geneeskundestudenten in Nederland. Op de pagina 'Landelijk' kun je meer informatie vinden over de bezigheden van het IMS.


Wil je ook actief zijn binnen de medezeggenschap? Houd dan de Panacea website, je studentmail en de ProMed Facebookpagina, InstagrampaginaLinkedInpagina en website in de gaten. Er komen regelmatig vacatures vrij voor functies binnen ProMed!