Huidig Bestuur

Het 31ste Bestuur der M.F.V. Panacea

Het bestuur 2018 heeft zich als volgt geconstitueerd:

Voorzitter - Thomas van Vliet
Secretaris - Marije Hodes
Penningmeester - Vijay Dayalani
Commissaris Externe - Kevin Berenschot
Commissaris Interne - Kjell Hannessen
Commissaris Onderwijs - Sonja van Ogtrop
Commissaris Master en Carrière - Julia van Brunschot

Het getal 31 heeft vele betekenissen.  Zo is het getal 31 natuurlijk het landnummer voor internationale telefoongesprekken naar Nederland. Maar ook was het jaar 31 voor Christus een zeer belangrijk jaar. In dit jaar is namelijk Gaius Julius Caesar Octavianus (Augustus) voor de derde maal gekozen als consul van het Imperium Romanum, beter bekend als het Romeinse rijk. Naast deze, uiteraard alom bekende, zeer interessante feiten over het getal 31 is er nog een belangrijke betekenis voor het getal 31.  Vanaf 1 februari 2018 mogen wij ons het 31ste Bestuur der M.F.V. Panacea noemen. Een naam die wij allen met veel eer en trots in gebruik hebben genomen. Maar wie zijn wij dan eigenlijk?

Thomas is onze voorzitter uit Houten en spreekt natuurlijk perfect ABN. Spreekwoorden zijn daarentegen niet zijn sterkste punt en dus wordt de plank nog wel eens gemist. Zoals het een voorzitter betaamt schudt hij gelukkig de ene na de andere speech uit zijn mouw. Daarnaast moeten we hem toch wel wat credits geven voor het enigszins in toom houden van dit groepje ongeregeld.

Marije is de enige Fryske van ons gezelschap. Ze houdt als geen ander van spelletjes. Nou ja dan moet ik het wel goed zeggen, ze houdt van het winnen van spelletjes. Gelukkig gebruikt ze haar fanatisme ook bij haar taken. Dit is terug te zien wanneer iets niet helemaal gaat zoals gehoopt, of wanneer iemand een grap maakt met Marije als onderwerp. Op zo’n moment gaat haar rechter wenkbrauw omhoog, terwijl de linker neutraal blijft.

Vijay is onze lolbroek. Met al zijn grappen grollen kan je hem bijna niet meer serieus nemen. Gelukkig weet Vijay altijd goed zijn tijd te verdelen. Als hij bedenkt dat grappen misschien niet heel handig is omdat hij hard aan het werk moet, kiest hij ervoor zijn bestuursgenoten de stuipen op het lijf te jagen. Verder heeft onze multinational als doel om dit jaar zijn Nederlands bij te spijkeren. Eigenlijk nergens voor nodig want hij is een topper.

Dan komen we aan bij onze vlotte babbelaar Kevin. Waar Kevin naar iedereen als sociaal en lief overkomt, kan Kevin stiekem heel goed als een botte hark uit de hoek komen. Gelukkig weet Kevin dit dan weer snel goed te maken met zijn gouden keeltje tijdens de karaoke. Als Albertiaan is Kevin veel te vinden bij constituties. Zelfs als niemand verder mee wil, dan neemt hij zijn opblaasmaatje mee.

Waar Kjell begon als echte Fitboy, weet hij nu piekfijn het verschil tussen de Happy Italy en de Vapianos uit te leggen. Met zijn prachtige glimlach van oor tot oor windt hij iedereen om zijn vingers. Dat Kjell toch wel echt veel energie heeft is te zien aan het feit dat hij een van de vroege vogeltjes is van het bestuur. Van zijn sportieve verleden heeft Kjell onthouden dat niets zo belangrijk is als hydrateren. Hiervoor heeft hij een prachtige theemok waar per keer zo een liter thee in gaat.

Onze andere vroege vogel is Sonja. Het is altijd erg prettig als Sonja weer eens vroeg wakker is. Je weet dan namelijk dat de bestuurskamer keurig netjes opgeruimd is wanneer je naar binnen stapt. Ook is Sonja af en toe in de kleine uurtjes te vinden op het hok. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak, want dan zou iedereen zijn snapchat niet kunnen openen zonder foto van Sonja op het hok te vinden. Verder is Sonja een ster in telefoneren, dit kan ze echt priem. Als laatste is het erg prettig om vragen aan Son te stellen. Want over het antwoord dat je krijgt weet je altijd een ding zeker: het is correct. Politiek correct.

Dan zijn we nu aangekomen bij onze kleine lieve en schattige Julia. Zou je zeggen. Maar niets is minder waar. Met Julia haar manipulatieve truckjes krijgt ze bij iedereen precies voor elkaar wat ze wilt. Julia vindt het lastig om anderen dingen te laten doen. Ze kan erg moeilijk loslaten, maar niet als het gaat om woorden. Als Juultje eenmaal los is, is ze niet stil te krijgen. Gelukkig merkt ze het bijna nooit als je stiekem halverwege even stopt met luisteren.

Zo, na het lezen van dit stuk weten jullie precies wie wij zijn. Dit jaar zullen wij het getal 31 belangrijk maken binnen de M.F.V. Panacea. We gaan ervoor zorgen dat iedereen dit jaar blijft herinneren in de meest positieve zin van het woord.

Als bestuur vinden we het heel gezellig als je langskomt op de bestuurskamer! Drink samen een kopje koffie, thee of Cup-a-soup en geniet van het gegrap van Vijay, de zelfverzonnen spreekwoorden van Thomas en het geklets van Julia; elke dag hebben we inloopuur tussen 12:30 en 13:30 uur.

Maandag: Kevin en Sonja
Dinsdag: Julia
Woensdag: Marije en Vijay
Donderdag: Kjell
Vrijdag: Thomas