VoorzitterLieve lezer, lief lid,

Mijn naam is Nienke van Aalst. Ik ben 22 jaar oud en kom uit de mooie Achterhoek. Alweer meer dan drie jaar geleden ben ik verhuisd naar Groningen om Geneeskunde te studeren. In mijn tweede studiejaar ben ik actief lid van Panacea geworden doordat ik in de gezellige Galabalcommissie kwam. Ik heb het afgelopen studiejaar mijn bachelor geneeskunde behaald. Verder was ik ook de Voorzitter van het 34ste bestuur. Dit vond ik zo leuk dat ik nog een jaartje door ben gegaan met besturen. Dit bestuursjaar met vijf nieuwe meiden. Samen zullen er een heel mooi zevende Lustrumjaar van de M.F.V. Panacea van maken!

Ik zal nu kort vertellen wat mij onder andere bezighoudt als Voorzitter van de M.F.V. Panacea. Wat de naam van mijn functie al verklapt, is dat ik de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen voorbereid en voorzit. Een andere belangrijke taak is representatie van de vereniging door het houden van praatjes tijdens activiteiten en het schrijven van stukjes voor onder andere programmaboekjes en almanakken. Ook ben ik als Voorzitter het aanspreekpunt voor de pers en de overige buitenwereld. Verder zorg ik voor het functioneren van het bestuur en ben ik de eindverantwoordelijke. Daarom ben ik altijd goed op de hoogte van waar de meiden uit mijn bestuur allemaal mee bezig zijn en zal ik bijspringen indien dit nodig is.

Ik hoop jullie gedurende dit bestuursjaar veel te zien bij activiteiten van de M.F.V. Panacea. Mocht je een keertje willen kletsen over het doen van een bestuursjaar, over hoe je studie gaat of over iets compleet anders, dan ben je altijd welkom voor een kopje koffie of thee op de bestuurskamer! Je mag ook altijd appen, mailen, faxen of postduiven!

Liefs, 

Nienke van Aalst
h.t. Voorzitter der M.F.V. Panacea