BeCO Benefietdiner

Op donderdag 10 oktober zal het jaarlijkse benefietdiner worden georganiseerd op een prachtige locatie, namelijk het Prinsenhof! Dit jaar hebben we vele leuke, bijzondere en lekkere items verzameld voor onze veiling en loterij, met een prijzenpot van meer dan €2000. Dus koop vooral veel lootjes want wie weet wat er te winnen valt tijdens het diner. Er wordt een heerlijk, luxe driegangen diner, met keuze uit vlees, vis of vega, uitgeserveerd. Alle opbrengsten van de avond zullen naar het UMCG Alzheimerfonds gaan dus kom vooral en geniet voor het goede doel!

Per 10 inschrijvingen zal er 1 JBL Go box verloot worden!
Om nog meer leuke prijzen te winnen, kan je lootjes kopen om toffe items te winnen in de veiling. Dit kan van te voren via de Panacea site, maar ook op het diner zelf zullen lootjes verkocht worden. Prijs: €2 voor 1 lootje, €10 voor 6 lootjes en €20 voor 14 lootjes. Let op: je kan alleen meedoen aan de loterij als ook aanwezig bent bij het diner.

Extra munten kunnen worden gekocht voor €1,30 per munt. Koop groots in, want aan het einde van de avond kunnen de munten weer ingewisseld worden voor geld!

Op maandag 7 oktober om 12:00 sluit de inschrijving. 

Locatie: Prinsenhof
Tijd: aanvang 19:30, begin 20:00  - 23:00
Prijs: €27,50 voor leden en €49,70 voor niet leden, 3-gangen diner met 4 gratis munten
Dresscode: Classy