Medical and Pharmaceutical Drug Innovation (MPDI)

Bedrijf
Graduate School of Medical Sciences (GSMS)
Type
Stage- en onderzoeksplaatsen
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Studenten
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
http://www.rug.nl/research/gradschool-medical-sciences/

Omschrijving

Ben jij geïnteresseerd in moleculair en translationeel medisch onderzoek? Van de pathofysiologie van ziektes tot de ontwikkeling van geneesmiddelen en hoe deze werken? 

Dan is de Topmaster Medical and Pharmaceutical Drug Innovation (MPDI) wellicht iets voor jou! Deze tweejarige master bereidt je voor op een carrière als een vooraanstaand wetenschapper op het gebied van biomedisch onderzoek. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) heeft uitstekende faciliteiten voor (pharmaco)genomics, proteomics en vivo(animal) en vitro(cell) imaging. 

Meer informatie
Geïnteresseerd in MPDI?  Ga dan naar de website voor toekomstige studenten van de Graduate School of Medical Sciences. Hier vind je alle informatie over MPDI die je nodig hebt. Benieuwd naar de ervaringen van huidige studenten en alumni? De site biedt ook testiomonials en een panel van huidige studenten en alumni die graag al jouw vragen beantwoorden; listen to their stories and be inspired! Hou tevens de website van de Masterweek in de gaten voor aankomende voorlichtingen.