A(N)IOS Reumatologie

Bedrijf
Medisch Centrum Leeuwarden
Type
Vacatures
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

A(N)IOS Reumatologie MCL

Ben jij een enthousiaste basisarts en heb jij zin in een dynamische baan? Wij zijn per direct op zoek naar een A(N)IOS reumatologie. Bij gebleken geschiktheid, is er zicht op een opleidingsplek. Kom werken bij #teamMCL.
 
Jij bij MCL
Je wordt zowel poliklinisch als klinisch betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden. In de praktijk betekent dit dat je ’s ochtends visite loopt op de afdeling en dagbehandeling. ‘s Middags doe je onder supervisie spreekuur,  daar ligt de nadruk op het zien van nieuwe patiënten. Indien een reumatische aandoening wordt vastgesteld, zal je deze chronische patiënt ook verder vervolgen.

Ook word je betrokken bij de besprekingen zoals de grote visite op zaal, radiologie-, immunologie-, pathologie-, “moeilijke” patiëntenbespreking en
referaten. (De diensten worden door de reumatologen zelf ingevuld).

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij een topklinisch ziekenhuis: je krijgt een contract voor 38 uur per week (fulltime) voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 65 conform cao ziekenhuizen
  • Vergoeding verhuizingskosten: je krijgt een vergoeding van je verhuizingskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL. De inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.
  • Portfolio-App: in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen. Op deze manier kun je eenvoudig eerder verworven ervaring aantonen, zowel binnen als buiten het MCL, zodat een opleiding verkort kan worden. We zetten hiermee in op een ontwikkelingsgerichte functie. Kijk hier hoe de ANIOS portfolio App precies werkt.
  • Extra reiskostenvergoeding: voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis.
  • Budget voor congressen en symposia: ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
  • Arbeidextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega’s
De reumatologie wordt in het MCL in haar volle breedte uitgeoefend. In het Medisch Centrum Leeuwarden beschikken we over een klinische afdeling met 5 bedden en 3 stoelen voor dagbehandelingen. Op de polikliniek werken wij samen met verpleegkundig reumaconsulenten, onderzoekmedewerkers, doktersassistentes en medisch secretaresses. De vakgroep bestaat op dit moment uit 9 reumatologen en heeft een centrumfunctie voor Friesland. Vaak is er ook een AIOS omdat de afdeling reumatologie beschikt over een gedeeltelijke opleiding tot reumatoloog in samenwerking met het UMCG. Daarnaast zijn er stageplekken voor AIOS interne geneeskunde en twee co- assistenten.

Naast patiëntenzorg en opleiding wordt er ook veel onderzoek verricht, mocht dit je interesse hebben dan ben je van harte welkom om hieraan mee te werken en mee te publiceren.

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats tot reumatoloog en/of een wetenschappelijk onderzoekstraject.

Dit ben jij
Ben jij een jonge basisarts en heb je zin in een dynamische baan met enthousiaste reumatologen in een stimulerend leerklimaat en wil je je kennis en vaardigheden met betrekking tot ziekten van het bewegingsapparaat en systeemziekten verbreden, dan is dit je kans!

Meer weten?
Wil jij je nader informeren: bel gerust of kom een dagje meelopen!. Je kunt contact opnemen met: Tjitske- Berends-De Vries, Rens Besseling, Reinhard Bos, Lidy Hendriks, Inge Klein-Wierenga, Annemarie Schilder, Liesbeth Schippers, Freke Wink of Dan Zhang, allen bereikbaar via telefoonnummer 058 2866104.

#teamMCL
Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal
sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @mcleeuwarden.