ANIOS Centrum Obesitas Noord Nederland (CON)

Bedrijf
Medisch Centrum Leeuwarden
Type
Vacatures
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Artsen
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

ANIOS Centrum Obesitas Noord-Nederland (CON) MCL

Wil jij als gedreven ANIOS ervaring opdoen bij de afdeling Heelkunde? Krijg jij graag de ruimte om je verder te ontwikkelen als professional? Zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Tijd om je te leren kennen! Kom werken als ANIOS bij #teamMCL!

Jij bij MCL
Je werkt afwisselend op zowel de polikliniek als op de afdeling bariatrie en draagt zorg voor de bariatrisch patiënten in zowel het voor- als na traject. Je werkt hierin samen met de chirurgen, Verpleegkundig Specialisten/Physician Assistants en AIOS heelkunde. Daarnaast zal je betrokken worden bij lopend wetenschappelijk onderzoek en kan je ook zelf wetenschappelijk onderzoek gaan opzetten.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij topklinisch ziekenhuis MCL: je krijgt een aanstelling per direct voor 38 uren per week voor maximaal 2 jaar. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen.
  • 100% vergoeding verhuizingskosten: je krijgt een volledige vergoeding van je verhuiskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL. Inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.
  • Portfolio-App: in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen. Op deze manier kun je eenvoudig eerder verworven ervaring aantonen, zowel binnen als buiten het MCL, zodat een opleiding verkort kan worden. We zetten hiermee in op een ontwikkelingsgerichte functie. Benieuwd naar het ANIOS-portfolio en hoe de App precies werkt? Bekijk dan het filmpje!
  • Extra reiskostenvergoeding: voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per  kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis.
  • Budget voor congressen en symposia: ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
  • Goede sfeer en uitjes: Er worden regelmatig uitjes georganiseerd binnen het CON. Daarnaast heb je ook een plek binnen de arts-assistentengroep van de Heelkunde, waarbij ook regelmatig activiteiten worden georganiseerd.
  • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan: korting op weekendjes-weg naar keuze; korting op een eigen laptop of (elektrische)fiets; korting op je sportabonnement; korting op je (zorg) verzekering.

Jouw afdeling en collega’s
Het Centrum voor Obesitas Nederland (CON) is een ‘zelfstandig behandelcentrum’ binnen het MCL, dat gebruik maakt van faciliteiten van het ziekenhuis. Het centrum werkt volgens (inter)nationale kwaliteitsstandaarden. Het CON behandelt patiënten met morbide obesitas met behulp van verschillende operatieve ingrepen. Het team van het CON bestaat uit: chirurgen, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, doktersassistenten en medisch secretaresses en werkt samen met verschillende disciplines als diëtistes, psychologen, internisten en maag-darm-leverartsen.

Het specialisme
Voor mensen met een ernstig overgewicht, die jarenlang pogingen hebben gedaan om kilo's kwijt te raken, is er vaak nog maar één laatste redmiddel, namelijk de bariatrische chirurgie. Een bariatrische ingreep wordt gezien als een hulpmiddel waarbij een integrale aanpak met uitgebreide voorzorg en
nazorg in de vorm van een leefstijl programma zorgt voor een blijvende gewichtsreductie.

Werken in Friesland, dat is zo gek nog niet!

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en leergierige basisarts die als ‘arts-assistent (nog) niet in opleiding’ ervaring wil opdoen in de opvang en behandeling van chirurgische en specifiek bariatrische patiënten. Jij bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken. Je houdt van aanpakken en je houdt het hoofd koel in acute situaties. Daarnaast ben je evenwichtig en communicatief sterk. Je kunt goed zelfstandig werken en wilt graag wetenschappelijk onderzoek doen.

Meer weten? Neem contact op met:

Solliciteren?
Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze direct door ons in behandeling genomen en kun je op korte termijn een reactie verwachten.

Omdat we je graag per 1 april willen laten starten, vinden de sollicitatiegesprekken plaats op dinsdag middag 21 februari of dinsdagmiddag 7 maart.