ANIOS in huisartsenpraktijk Noord Nederland

Bedrijf
Dokter Drenthe, Elann & Dokterszorg Friesland
Type
Vacatures
Locatie
Noord Nederland
Branche / Vakgebied
Artsen

Omschrijving

Noord Nederland zoekt basisartsen voor diverse huisartsenpraktijken                           

Wij zijn Dokter Drenthe, Elann en Dokterszorg Friesland. De drie regio-organisaties van en voor huisartsen in de drie noordelijke provincies. We helpen de huisartsenpraktijken met meer tijd voor de patiënt. Zodat zij ruimte hebben voor het leveren van goede zorg: 24 uur per dag. Ook stimuleren we de instroom op de huisartsenopleiding, onder andere door basisartsen te motiveren een jaar in een huisartsenpraktijk te werken.

Waarom zien wij kansen voor basisartsen in de huisartsenpraktijk?
Als basisarts kan je onderzoeken of het huisartsen vak inderdaad zo leuk is als je denkt! Je doet ervaring op in de eerstelijnszorg die later te allen tijde van pas komt, of je nou huisarts wordt of medisch specialist.

Én heb je het naar je zin? Wie weet start je met de huisartsenopleiding in Groningen of Zwolle (met eventueel vrijstellingen) en kom je daarna terug in Groningen, Friesland of Drenthe en word je uiteindelijk waarnemer of praktijkhouder! Hoe leuk zou dat zijn?

We zoeken jou!0z2t2gvGvLhnXfCjPQL4Mxvgb5QHdaNVMHWkWE6k3bPx4PF5C9enwPZhnCGYkE6PzJpVogSFQYBRFpjZkAOGErue_qTX15gTmZuQsOEl1Hpm12bAPllu5150Tb6XvkfTWYITgtHvK9Y3WotKe-Vaxw

Je bent opgeleid tot basisarts en BIG-geregistreerd. Je bent echt geïnteresseerd in de huisartsenzorg en wilt ervaring opdoen in de eerstelijn.  Je hebt een lerende en nieuwsgierige instelling, je bent accuraat. Ook fijn als je sociaal en communicatief vaardig bent, een flexibele instelling hebt en vertrouwen uitstraalt richting de patiënt. Heb je al een jaar op de spoedeisende hulp gewerkt, dan is dat een voordeel.

Wat ga je doen?

  • Je werkt al gauw zelfstandig, altijd onder supervisie van een huisarts 
  • Je houdt spreekuur, stelt diagnoses vast, rijdt visites en doet verrichtingen, in jouw ontwikkelingstempo
  • Je schrijft behandelplannen of schrijft medicatie voor
  • Je overlegt met je collega’s over de patiënten waar nodig
  • Je start om 8.00 uur en bent om 17.00 uur vrij, geen diensten

Heb jij… 

  • een studie geneeskunde afgerond?
  • een flexibele instelling en sta je open voor nieuwe uitdagingen?
  • zin om minimaal 24-38 uur per week gedurende minimaal 1 jaar te werken in een huisartsenpraktijk?
  • ogen en oren voor wat een patiënt nodig heeft?
  • de beschikking over eigen vervoer?

…dan hopen we dat je op deze vacature reageert!

Dokter Drenthe, Elann en Dokterszorg Friesland brengen jou in contact met praktijkhoudende huisartsen in de 3 noordelijke provincies die jouw inzet hard nodig hebben en die bereid zijn jou veel te leren en je te enthousiasmeren, zodat je hopelijk net als hen een bevlogen huisarts wilt worden. Je komt in dienst bij die praktijk en valt dan onder de Cao Huisartsenzorg, voorwaarden in onderling overleg af te stemmen.

Is dit jouw baan? 
Solliciteer dan meteen en stuur je CV mét motivatiebrief in naar:

Meer weten?

Heb je vragen over de procedure of heb je een inhoudelijk vraag? Stel ze gerust en bel of whatsapp bovenstaande adviseurs. 

Een gezamenlijk initiatief van onderstaande regio-organisaties van en voor huisartsen in Groningen, Friesland en Drenthe:

d8jRiBCYV5pZ86sqUU952MOa5xYM2cjj76QrnZNhgAIl54hMOOmLXVq7WrfWwcQjWB_pfufNZXY4i8-tSAqYkSwkLDoyGGb0y_ei4RYx1H3Gl8YRLTm5npAY4nQpzH6h9gijV1dj0dk1YbIZBVsECQ 

www.elann.nl

-UBGci2C-YbObBCsYWr4Qm2sacvgg4OID9L9JOAfHnWb1U3MiqcCf1vKNDWc9aVJFLvOyi3VhKlhm5QpNZWOT5ltph9X7Ynz2UDPGRwOr5Wzmxpw6-U0N6JNOJMj6jIzZrB5XpO42ahvjoIHITqcQA

www.dokterszorg.nl

rkfbNdP2q8xJm_FEMIm7nKYU5iLWL8_kbkN16L-XU33lwDRWwK2Z9Wbyjw6NFgE6ktUoj4AEKWBTtAsO4QENtU-q6ngU_u0oVpg-v1dQXMISlgJURsLO6kwcygppfBtSWo2LnZfEv-2X3rmCXXncOw

www.dokterdrenthe.nl