MR1: Meet the expert - dr. Versluis

Ticket - Micro


Heb je altijd al vragen gehad over persoonlijke leiderschap en wil je via een interactieve avond hier meer over te weten komen. Schrijf je dan nu op voor een serie ‘meet the expert’ waarbij op drie verschillende avonden, drie verschillende artsen een verdiepende avond geven.

De eerste avond zal verzorgd worden door dr. Marco Versluis. Hij is gynaecoloog in het UMCG en meeste studenten Geneeskunde kennen hem wel. Hij zal vooral ingaan op het micro-niveau van persoonlijk leiderschap. 

De tweede avond zal gehouden worden door prof. dr. Michiel Rienstra. Hij is cardioloog in het UMCG en chef de clinique van de afdeling cardiologie. Op deze avond zal hij vooral ingaan op het meso-niveau van persoonlijk leiderschap op een afdelingsniveau. 

De derde avond zal prof. dr. Ate van der Zee een avond begeleiden. Hij is van oorsprong gynaecoloog, maar zit nu in het Raad van Bestuur van het UMCG als voorzitter. Op deze avond zal hij vooral ingaan op het macro-niveau van persoonlijk leiderschap op een bestuursniveau van een ziekenhuis. 

De avonden vinden plaats op deze avonden:
-    22 augustus om  19:00-21:00 dr. Marco Versluis
-    21 september om 19:00-21:00 prof. dr. Michiel Rienstra
-    25 oktober om 19:00-21:00 prof. dr. Ate van der Zee

De inschrijvingen voor deze avonden is apart en is gratis. Om deze avonden interactief te maken is het de bedoeling dat je vragen instuurt en persoonlijke leerdoelen. De avond wordt bepaald met jullie input! Er zal maar beperkte plek zijn om ervoor te zorgen dat de avond interactief kan zijn, schrijf je dus op tijd in!

Data: 22 augustus, 21 september, 25 oktober
Tijd: 19.00 tot 21.00
Locatie: OWC UMCG
Kosten:  Gratis! 
Inschrijven kan nu, let op: vol = vol

Liefs,
De Masterraad