Introductie M.F.V. Panacea 2023

Ieder jaar organisseert de Panacea Introductie Commissie (PanIC) de introductietijd voor alle eerstejaars geneeskundestudenten. Tijdens deze introductie leren de nieuwe studenten de faculteit, de M.F.V. Panacea en vooral elkaar beter kennen. Dit jaar is het thema 'VIRAL, It's so fun, it's contagious!'. Het zullen vijf onvergetelijke dagen worden, die onmisbaar zijn voor een goede start van je studie. Dus zorg dat je je inschrijft! 

De eerste facultaire introductiedag zal op 1 september 2023 zijn. In de ochtend ontmoet je je mentoren en je mentorgroepje, met wie je de hele introductie zal gaan meemaken. Deze eerste introductiedag zal ook meteen je eerste kennismaking zijn met de studie en de faculteit. Stel je mentoren (mentormama’s en mentorpapa’s) al je vragen over studeren en vergeet vooral niet naar de leukste kroegen en plekken in Groningen te vragen. Vrijdagavond zullen we gezellig barbecueën bij de Hoornse plas waarna we de hele avond zullen feesten bij het verleidingsfeest.
Let op: er is deze dag geen lunch verzorgd! Neem dus je eigen lunch mee. 

Zaterdagochtend zullen we met z’n allen fietsen naar het VIRAL introductiekamp in Ellertshaar. Hier zullen we de dagen vullen met spellen en in de avond gaan we natuurlijk door met feesten. Hier krijg je de kans om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nog meer mensen te ontmoeten. Maandag zullen we terug fietsen naar Groningen. Hier heb je even een avondje rust, waarna dinsdag de tweede facultaire introductiedag zal zijn. Hier krijg je alle ins en outs van de studie te horen, en zul je kennismaken met de belangrijke personen binnen de opleiding. 

Wanneer je je enkel hebt ingeschreven voor de facultaire introductiedagen, maar toch nog graag mee wilt op het kamp, stuur dan een mail naar bestuur@panacea.nl.

Meer informatie vind je in dit boekje