Voortgangstoets

Tot en met collegejaar 2021/2022 werd de Voortgangstoets op papier gemaakt. Met de module hieronder was het mogelijk om je Voortgangstoets na te kijken. Sinds collegejaar 2022/2023 wordt de Voortangstoets online gemaakt en werkt deze nakijkmodule niet meer. De module kan nog wel worden gebruikt om een oude VGT na te kijken tijdens het oefenen. 
Onze module berekent voor jou de score en zal je een indicatie van het percentage geven. Belangrijk om te vermelden is dat de sleutelfouten en wijzigingen in de antwoordsleutel hierin niet worden meegenomen.

Je meetmoment is NIET de datum van de VGT, het meetmoment hangt af van je studiejaar. De eerste VGT is bijvoorbeeld voor eerstejaars studenten meetmoment 1 en voor tweedejaars studenten moment 5. De laatste VGT is voor eerstejaars studenten dus meestal meetmoment 4. Voor tweedejaars is deze dan meetmoment 8, enz.

Let op: de score is het aantal punten dat je hebt gescoord. Om het percentage te krijgen, moet je deze dus nog delen door twee.

Volgende keer beter leren voor je Voortgangstoets?
Studeer met de Compendium Geneeskunde boekenreeks! Hét overzicht van de gehele studie geneeskunde. Dankzij de vele afbeeldingen, illustraties en ezelsbruggetjes onderhoud je de stof beter en snap je de rode draad van je studie. De meerderheid van de geneeskundestudenten gebruikt Compendium Geneeskunde bij het studeren. Check deze pagina voor meer informatie! 


 

Voortgangstoetsen