Co-raad Martini

De Martini Co-Raad zorgt ervoor dat de coassistenten van het Martini ziekenhuis een geweldig eerste jaar coschappen hebben!

Met negen coassistenten evalueren wij het onderwijs, organiseren wij verscheidene cursussen, vrijmibo’s en feesten. Ook organiseren we aan het einde van het jaar de Co-Out dag en is er een verkiezing voor de beste arts-assistent, afdeling en specialist van het Martini ziekenhuis. Tevens maken wij het prachtige jaarboek.

De co’s van onderwijs  zijn het hele jaar bezig met het verbeteren van het woensdagochtend onderwijs, evalueren van de coschappen en terugkoppeling naar de afdelingen. Daarnaast organiseren zij dit jaar verschillende interessante cursussen zoals de hechtcursus en de ECG-cursus. Mochten er nog gaten in je bachelor-kennis zitten, bereik je hiermee het topniveau van de coschappen!

De Party&Co’s  zorgen voor de nodige afleiding van de oh zo zware coschappen. Zij zorgen (zodra dit weer kan, kijk er dus maar vast naar uit) voor een lekker koud biertje tijdens de vrijmibo’s. Daarnaast is de Co-Out dag een van hun belangrijkste taken. Hier worden de co’s de hele dag vermaakt vanaf het ontbijt, gevolgd door een fantastische dagactiviteit (die nog even geheim blijft…) tot in de vroege uurtjes tijdens het Co-feest gezamenlijk met het UMCG en Assen. Ook organiseren zij de zenuwslopende Verkiezingsdag waarbij de zeer gewilde prijs voor beste specialist, afdeling en arts-assistent van het Martini worden gekozen.

De commissie zou natuurlijk niet kunnen functioneren zonder de voorzitter, secretaris en penningmeester die allemaal hun eigen taken hebben om de commissie draaiende te houden!

We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en mooie verhalen dus schroom niet om ons te appen, instagrammen (@coraadmartini), mailen (martinicoraad@gmail.com) of aan te spreken in de co-kamer!

Heel veel liefs,

De Martini Co-Raad