Commissaris Externe


 

Lieve leden,

Ik ben Zita van der Deure en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit de prachtige Hanzestad: Deventer. Drie jaar geleden is het studentenleven begonnen door te verhuizen naar het Hoge Noorden. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij M.F.V. Panacea binnen de Panacea Introductie Commissie. Na het organiseren van een geslaagd introkamp was ik niet meer weg te slaan bij de vereniging. De jaren daarna was ik actief bij de Medische Carrière Dag, de Galabalcommissie en Kas Controle Commissie. Ik heb afgelopen studiejaar mijn bachelor behaald en mag mijzelf nu de Commissaris Externe van het 35ste bestuur der M.F.V. Panacea noemen.

Als Commissaris Externe ben je de contactpersoon van alle sponsoren en externe partijen. Dat betekent dat je mailt, belt en afspreekt met organisaties en bedrijven over samenwerkingsmogelijkheden met Panacea. Hiermee haal je een groot deel van de inkomsten van de vereniging binnen. Verder begeleid je alle acquisitiefunctionarissen van de verschillende commissies van Panacea met het ophalen van sponsering voor activiteiten. Maar ik heb zelf ook drie enorm, leuke commissies te begeleiden; de MASH, UrgenCie en Hart Geruis.

Dit jaar is mijn functie niet alleen Commissaris Externe, maar ik ben ook Vice-voorzitter. Dit houdt in dat ik onze Voorzitter help bij het voorbereiden van de Algemene Ledenvergaderingen en Landelijke Overleggen. Daarnaast spring ik bij als onze Voorzitter afwezig is. Ik heb enorm veel zin in het jaar en vooral in alle activiteiten, zoals het 7de Lustrum in februari. Ik hoop jullie allemaal te zien op de evenementen dit aankomende jaar. Mocht je een keer willen kletsen over het doen van een bestuursjaar, over mijn functie, over de studie of iets totaal anders, dan staat de deur van de bestuurskamer altijd open!

Veel liefs,

Zita van der Deure
h.t. Commissaris Externe der M.F.V. Panacea