Commissaris Interne
Lieve leden,

Ik ben Wyke Kroesen en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit het mooie Groningen, want je weet wat ze zeggen: er gaat niks boven Groningen! Drie jaar geleden ben ik gestart met de studie geneeskunde en ben ik ook meteen actief geworden bij de M.F.V. Panacea. Jullie kunnen mij misschien kennen van de Panacea Introductie Commissie of met een camera op feestjes en activiteiten als lid van de Panacea Fotocommissie! Nu ik mijn bachelor heb gehaald is het tijd voor iets nieuws. Ik mag mij namelijk Commissaris Interne van het 35ste bestuur der M.F.V. Panacea noemen.
Als Commissaris Interne ben ik verantwoordelijk voor 9 verschillende commissies binnen Panacea. Zo begeleid ik commissies als de LustrumCie, PanIC en de SpoCo. Daarnaast verzorg ik samen met alle promotiefunctionarissen in de commissies de promotie voor activiteiten. Verder zorg ik ervoor dat de website up to date is en er prachtig uitziet! 
Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar met als kers op de taart het 7e lustrum van onze vereniging. Heb je zin om te kletsen over activiteiten, een bestuursjaar binnen Panacea of over iets anders? Kom gezellig een kopje koffie drinken op ons bestuurshok! 

Liefs,

Wyke Kroesen
h.t. Commissaris Interne der M.F.V. Panacea