Raad van Toezicht en Advies (RvTeA)

De Raad van Toezicht en Advies, ookwel RvTeA (lees: rufta) genoemd, is het adviesorgaan van en voor het bestuur der M.F.V. Panacea. En toezicht houden, dat doen we!

De RvTeA bestaat uit vijf studentleden en zes niet-studentleden. De vijf student-leden zijn oud-bestuurders die het besturen nog niet helemaal achter zich konden laten en zich heel graag ongevraagd blijven bemoeien met het reilen en zeilen van de vereniging… Maar verder is het advies ook best vaak gevraagd hoor. Het bestuur kiest namelijk zelf jaarlijks uit wie er in haar RvTeA komen en zij kunnen ons altijd om advies vragen, verenigings-gerelateerd of persoonlijk.  

Verder is het toezicht houden ook een hele belangrijke taak van ons. Daardoor zijn we vaak bij Panacea activiteiten te vinden, een hele zware taak. Gewoon puur om te kijken hoe het bestuur het doet. Niet om gezellig bier te drinken.

De huidige studentleden van de RvTeA zijn Nienke van Aalst (Voorzitter BP'34 en BP'35), Silke van Belkom (Commissaris Interne BP'36), Karlijn Geessink (Commissaris Master en Carrière BP’34), Silke Kok (Secretaris BP'36) en Kris Wieringa (Voorzitter BP'36). Je herkent ons aan onze matchende blauwe Panacea-haarclip of aan onze officieuze plek op de eerste rij in de Boeringzaal tijdens de ALVs.

De niet-studentleden van de RvTeA zijn dhr. Bezema (hoofd Onderwijsinstituut), mevr. Veldman (programmacoördinator mastercurriculum geneeskunde WIOO), mevr. Van der Meulen (hoofd financiën UMCG), dhr. Smid (notaris) en dhr. Idzenga (rechter). De niet-studentleden wisselen jaarlijks mee met de bestuurswissel, maar blijven vaak een aantal jaren zitting houden.

Naast dat wij er zijn voor het bestuur, zijn we er ook voor jou als lid! Mocht je vragen hebben over het een en ander, jouw idee willen delen met ons, of iets aankaarten over het bestuur, laat het ons dan weten!

Veel liefs, 
De studentleden van de Raad van Toezicht en Advies 2023-2024

Raad van Toezicht en Advies (RvTeA'23-'24)